Oktatás

  1. Svédmasszázs
  2. Thai talpmasszázs
  3. Irodamasszázs

A svédmasszázs a legelterjedtebb nyugati masszázs fajta. Eredeti formájában masszázs és testgyakorlatok ötvözete. A masszőr simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet. A masszázs fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását.

A svédmasszázs fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent (pl:stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhiti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegiti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását

Bővebben…

A Thai talpmasszázs ősi kínai eredetű gyógymód, több mint 2500 éve sikeresen alkalmazzák Ázsiában. Megelőz és gyógyít számos betegséget, az ayurvédikus gyógyászatig nyúlik vissza amely figyelembe veszi az embertípusokat (táplálkozás, mozgás, szellemiség-jellemvonások,test diagnosztika). A nyirokmasszázs alapjait használva fejti ki gyógyító hatását.

A Thai talpmasszázs a reflexológiai térképe alapján mindenre kiterjedő kezelést, terápiát biztosít, lényegesen részletgazdagabb mint a ma elterjedt általános talpreflexológiai térképek.
Ha egy testrész vagy szerv beteg, keringése rossz, a megfelelő pont a talpon különösen nyomás vagy fájdalomérzékennyé válik.

Ezen pont szakszerű kezelése a hozzá tartozó testrégió keringésének javulását eredményezi.
A masszázs a megrekedt energiát ismét nyugodt folyásba tudja hozni. Fokozza a szervezet védekező erejét.
Lélektani hatása szorongástól, feszült állapotoktól szabadíthat meg.

Bővebben…ővebben…

Az iroda vagy székmasszázs egy speciálisan kialakított masszázs székben relaxáló, frissító, teljes öltözetben történő pontnyomásos masszázs, (nem svédmasszázs székben, hanem egységes rendszer) amely a keringés fokozásával mozgósítja, felfrissiti szervezetünket.

A szék ergonómikus felépítése révén is segít egy lazult állapot elérésében emellett tehermentesíti a nyaki és ágyéki gerincszakaszt. Segít a stressz, a dekoncentráltság és izommerevségek feloldásában, és az általuk kiváltott betegségek megelőzésében. Munkahelyeken, irodákban alkalmazzák előszeretettel ahol általánosságban jelen van az egyoldalú és rossz testtartás illetve a stressz.

Bővebben…