Svédmasszázs

A svédmasszázs a legelterjedtebb nyugati masszázs fajta. Eredeti formájában masszázs és testgyakorlatok ötvözete. A masszőr simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet. A masszázs fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását.

A svédmasszázs fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent (pl:stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhiti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegiti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását

A tanfolyam célja:

Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó svédmasszázst képes adni.

A tanfolyamot sikeresen elvégzők oklevelet kapnak, amivel a jelenleg hatályos jogszabályok szerint munkát is vállalhatnak. Igy önálló vállalkozóként, vagy egy a masszázsra is szakosodott szolgáltató intézményben is képesek lesznek színvonalas szolgáltatást nyújtani.

A tanfolyam felépítése:

Rövid elméleti bevezető:

  • A masszázs fogalma
  • A masszázs története
  • A masszázs hatása
  • Ellenjavallatok
  • A masszázs fogásai
  • A masszázs fajtái
  • Közvetítő anyagok

Ezt követően gyakorlati órák következnek, melynek során elsajátíthatják a svédmasszázs speciális fogásait és technikáját.


Az oktatás kis létszámú 3-4 fős csoportokban történik

A tanfolyam helye:

Balatonfüred,
Mikszáth Kálmán út K. ép. 4.

(Flamingó Hotellal szemben)
Budapest,
XI. Kerület
Csenger utca 10.

Kis csoportos létszám esetén a tanulók otthonában.

A tanfolyamok dátumai:

Balatonfüreden:
Nem indul!

Budapesten:

Nem indul!

Időtartama:

30 órás intenzív (5 nap) képzés