Masszázsok


  1. Frissítő svéd masszázs
  2. Safe lézer kezelés
  3. Csontkovácsolás
  4. Tradicionális Thai gyógymasszázs
  5. Reflexológia, thai talpmasszázs

A svédmasszázs a legelterjedtebb nyugati masszázs fajta. Eredeti formájában masszázs és testgyakorlatok ötvözete. A masszőr simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet. A masszázs fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását

A svédmasszázs fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent (pl:stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

Csontkovácsolás: célja, a csontok és ízületek helyretétele. Főleg kézzel végzett technikákkal az izomzat szükség szerinti lazításával, vagy erősítésével helyreállítsa a gerinc és a végtagi ízültek mozgásdinamikáját, funkcióját, eredeti statikáját, stabilitását ezáltal csökkentve megszüntetve a fájdalmat. A fájdalom múlásával a mozgás szabaddá válásával javul a pszichés és fizikális közérzet.

Safe lézer kezelés: Fájdalom csillapitó és gyulladás csökkentő hatása eredményeképp olyan problémák megoldására képes amik nagyon sok esetben  más kezelésekkel (gyógyszerekkel) nem voltak megszüntethetők!

Shiatsu kezelés: Az egészség megtartásának, a betegségek gyógyításának és a fájdalmak enyhítésének igen hatékony eszköze. A shiatsu az akupunktúrás pontokat és a meridiánokat alapvetően újjnyomással kezeli

A Thai talpmasszázs ősi kínai eredetű gyógymód, több mint 2500 éve sikeresen alkalmazzák Ázsiában.
Megelőz és gyógyít számos betegséget, az ayurvédikus gyógyászatig nyúlik vissza amely figyelembe veszi az embertípusokat (táplálkozás, mozgás, szellemiség-jellemvonások, test diagnosztika)
A nyirokmasszázs alapjait használva fejti ki gyógyító hatását.

A Thai talpmasszázs a reflexológiai térképe alapján mindenre kiterjedő kezelést, terápiát biztosít, lényegesen részletgazdagabb mint a ma elterjedt általános talpreflexológiai térképek. Ha egy testrész vagy szerv beteg, keringése rossz, a megfelelő pont a talpon különösen nyomás vagy fájdalom érzékennyé válik.

Ezen pont szakszerű kezelése a hozzá tartozó testrégió keringésének javulását eredményezi.
A masszázs a megrekedt energiát ismét nyugodt folyásba tudja hozni. Fokozza a szervezet védekező erejét.
Lélektani hatása szorongástól, feszült állapotoktól szabadithat meg.

A csontkovácsolás gyógymód lényegében szabad kézzel végzett ízületmozgatás amely a reverzibilis ízületi blokkok (mozgás akadály) megszüntetésére irányul. A mozgás akadályokhoz társuló ízületi fájdalom elmulasztásával a megbomlott izomerő egyensúly rendezésével visszaállítható a normális működés. A terápia javítja a ellenálló képességét, megszünteti az anyagcsere zavarokat, nyugodt idegállapotot eredményez.

Nincs káros mellékhatása. A kezelés jó hatása minden esetben tapasztalható.

A Thai masszázs 2500 éves múltra visszatekintő, az egész világon ismert, és egyre nagyobb tekintélynek örvendő természetes gyógymód. A Thai masszázs alatt a páciens könnyű pamutruhát visel melyből csak a keze és lábfeje látszik ki és a masszázst ezen keresztül kapja. A masszázs a speciális mozgatásokkal az energiacsatornákra hat, a fizikai testen kereresztül az energiatestet harmonizálja. A masszázs koreográfiája komplex kezelést biztosít, mely átdolgozza a masszírozott személy energiapályáit, reflexzónáit, izmait, és ízületeit. Oldja az energetikai blokkokat, ellazítja a testet és a lelket, csillapítja a fájdalmat, méregtelenít, aktivizálja a vér és nyirokkeringést ezáltal feszesíti a bőrt, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusait is serkenti. Így a betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas. A masszázs eszközt nem igényel, és az eredménye azonnal tapasztalható.


Helyszín:

Budapest, 11. ker. Csenger út 10. (Grand Slam Tenisz Centrum mellett)

Balatonfüred, Mikszáth Kálmán út „K” épület 4. szám (Flamingó Hotellal szemben)


Elérhetőség:

Dr. Győző Károly – Okleveles orvosi gyógymasszőr, manuálterapeuta
+36-30-301-4005

Dr.Győző Károlyné D. Ács Mária – reflexológus
+36-70-556-9646

E- mail: gyozo.karoly@upcmail.hu