Rólunk

dr. Győző Károly vagyok, de nem önéletrajzot szeretnék most írni, hanem azt, hogy mit adtak nekem személy szerint a különböző manuálterápiák, masszázsok, shiatsu, kezelés, reiki és hipnózis magas szintű elsajátítása és gyakorlása.

Ezen tapasztalatok átadása a jelentkező tanulók számára jelentheti azt a pozitívumot, amiért érdemes a tanfolyamokra nálam jelentkezni. Amikor évekkel korábban, először megjelentem a máig is tanítómnak tekintett mesteremnél Balázs Attilánál, tele voltam egészségügyi problémákkal.

Fájt az Achilles inam (tendinítis achillei), fájt az öregújjam (hallux valgus) a térdem (mediális meniscus) és porckorong sérv miatt a gerincem (discus hernia L IV-V). A sok fájdalom olyan rossz életminőséget teremtett számomra, hogy szinte elviselhetetlennek tűnt. Valamennyi problémára az orvosok egybehangzóan csak a műtéti megoldást javasolták. Ezt mindenképp el akartam kerülni és ekkor fordultam a természetes orvoslás irányába.

Enyhültek a fájdalmak a masszírozástól és a “Reiki” kezelésektől, de az igazi áttörést az jelentette, amikor beiktattam a kezelések sorába a BEMER terápiát!

Elkezdtem tanulni a masszázsterápiát, és az ETI-nél kitűnőre vizsgáztam gyógymasszázsból.

Ezt követően egyéb manuálterápiát is elsajátítottam, többek között a nyirokmasszázst, cellulitisz kezelést, irodai masszázst valamint a csontkovácsolást és az “Upledger” módszer szerinti craniosacrális kezelést.

2012-ben több mint egy hónapot töltöttem Thaiföldön tanulva a Tradicionális Thai gyógymasszázst.

Elvégeztem a “Reiki” energetizálás I-I-III. fokozatát, valamint megtanultam a hipnózissal történő lelki segítségnyújtás, stresszoldás alkalmazását.

A munkám során a többféle módszer komplex, együttes alkalmazásával, csodálatos gyógyulásokat tapasztalok.

Ezzel beigazolódott a mesterem jelmondatában megfogalmazott igazság miszerint:

“Legnagyobb ajándék a Földön, szolgálni másokat.”

Ennek szellemében korábban hosszú ideig, heti rendszerességgel a PETŐ Intézetben önkéntesként vezettem egy masszőr csoportot, akikkel együtt segítettünk a mozgássérült gyerekeken.

Tapasztalatainkat feleségemmel -egyben munkatársammal- közösen adjuk át a megadott helyszíneken vagy egyeztetett módon a kért helyeken is.