BEMER készülékkel kezelés, készülék bérbeadása

Üdvözlöm a kezelőhelyen!

Dr Győző Károly vagyok

Porckorongsérvem miatt az egészségi állapotom már több éve megromlott, gyakran kerültem elviselhetetlenül fájdalmas, mozgásképtelen állapotba. Emellett a vérnyomásom és a koleszterin szintem is jelentősen megemelkedett és elkerülhetetlenné vált vérnyomáscsökkentő és koleszterinszintcsökkentő gyógyszerek szedése. A koleszterinszintcsökkentő gyógyszerektől igazán nem csökkent a vér koleszterinszintem viszont nagyon kellemetlen bélproblémáim alakultak ki, amire újabb gyógyszereket kaptam. Miután az eddig alkalmazott kezelések és gyógyszerek egyike sem hozta meg azt az eredményt ami elviselhető állapotot eredményezett volna az életminőségemben,

Nem tudtam elfogadni, hogy most már így kell tovább élnem az életem!

Ekkor kezdtem a hagyományos orvoslás mellett más alternatív gyógyászat irányába keresni a lehetőségeket

Megismerkedtem a BEMER terápiával, ami megváltoztatta az életemet.

A masszázsterápia mellett kezelőhelyet létesítesítettem, hogy másokat is, minél több embert megismertessek ezzel a nagyszerű – egyébként orvostechnikai eszköznek minősülő – készülékkel.

Mi is a BEMER?

A BEMER egy orvosi eszköz, mely hatékony stimulációjával képes javítani a mikrocirkulációs vérkeringést a szervezet egészében, ami alapvető és általános következménye a gyógyulásnak. Mellékhatásmentesen alkalmazható otthoni, orvosi és kórházi használatra.

A mikrocirkulációs vérkeringés az emberi vérkeringés legfontosabb része. Ellátja a szöveteket, szerveket oxigénnel, tápanyagokkal és gondoskodik a salakanyagok elszállításáról. Számos egészségügyi rendellenességnek, betegségnek a korlátozott vagy a zavart mikrocirkulációs keringés az oka. A betegségnek nagy része oxigénhiányra, a mikrocirkulációs keringés zavarára vezethető vissza. Ilyen esetben hatékony gyógyszerek nem állnak rendelkezésre, azonban a BEMER terápia konkrét megoldást kínál.

Ezen orvostechnikai eszköz alkalmazásával melynek használata rendkívül egyszerű (kis helyen elfér és mobilis) a kezelést követően a mikrokeringés 26 %-kal javul és a hatás 12 óra elteltével is jelentős.

Beteg, idős embereknél a rugalmas érfal periódikus mozgása (vasomotio) lelassul. Az optimális állapot visszaállításában nyújt segítséget a BEMER terápia.

Ezen kívül az egészségmegőrzés, a prevenció és a fizikai teljesítmény növelésében is jelentős eredményekkel rendelkezik ( egyre több neves élsportoló rendszeresen használja ).

A BEMER terápia sikeresen alkalmazható:

-vérkeringési és vérellátási zavaroknál

-diabetes szövődményeinél

-mozgásszervi betegségeknél

-reuma esetén

-bőrbetegségeknél

-fájdalomcsillapításra

-anyagcsere zavaroknál

-sebgyógyításra (fényterápiával)

-sportteljesítmény fokozására

-stressz oldásra

-fülzúgás és szédülés ellen

-potencia zavar esetén

A készülék használatának elsajátítása rendkívül egyszerű.

A készülék már egy hónapos (mindennapi) használattal jelentős javulást eredményez az egészség és jó közérzet visszaállításában.

Havi bérleti díj: 70.000,- Ft

Kezelés: 2.000,-Ft / alkalom ( 25 alkalmas bérlet esetén)

Küldje el a BEMER szót sms-ben a +36-30-301-4005 telefonra és visszahívjuk

BEMER készülékek bérbeadása, házhoz szállítása,betanítás, tanácsadás: +36-30-301-4005

VIGYÁZAT! HAMISÍTJÁK!

Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét arra, hogy az utóbbi időben számos készülékgyártó cég, akik alacsonyabb árkategóriás, kisebb tudású készülékeket forgalmaznak, a BEMER cég tudományos anyagait, terápiás eredményeit jogtalanul használják fel és ezzel számos fogyasztót megtévesztenek.

A BEMER készülékekkel végzett orvosi tanulmányok, kutatások eredményei semmilyen más gyártótól származó készülékre és általánosan a mágnesterápiára sem érvényesek!

A BEMER készülékek használata nincs életkori korlátokhoz kötve. Gyermekek, kismamák, felnőtt-és időskorúak egyaránt biztonsággal kezeltethetik magukat.